S-a stins din viaţă actorul Costin Mărculescu. Acesta a fost găsit mort în cadă

O veste tristă îndoliază lumea mondenă din România. Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în noaptea de miercuri spre joi în apartamentul în care locuia în București. Vecinii şi câţiva prieteni au dat alarma după ce actorul nu mai fusese văzut de câteva zile, nu răspundea la telefon, iar câinele său lătra insistent în locuința, scriu cei de la stirileprotv.ro

Actorul locuia într-un apartament cu chirie al unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei, iar vecinii spun că l-au văzut ultima dată sâmbătă când a ieșit cu câinele la plimbare.

„În noaptea de 10/11 iunie, în urma unui apel 112, în care se sesiza ca un bărbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon, de mai mult timp, polițiști ai Secției 12 Poliție s-au deplasat la adresă pentru verificări. Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. Corpul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, au declarat anchetatorii.

Sosiţi imediat la faţa locului, pompierii au spart ușa pentru a reuși să intre în locuința acestuia, iar medicii de pe Ambulanță au fost cei care au găsit trupul neînsuflețit al actorului în cadă. Prietenii Lui Costin Mărculescu exclud varianta unei sinucideri, mai ales că acesta avea în plan să lanseze o carte la sfârșitul acestei luni.

Prietenă: „Pur și simplu apropiații m-au informat că a fost găsit mort în cadă și fiind prieteni de ani de zile și vorbind ultima dată în urmă cu câteva zile, locuind și în apropiere am zis să vin să văd ce se întâmplă. Se știe faptul că era depresiv în ultima perioadă, nu este o surpriză sau un lucru necunoscut, fiindcă s-au derulat tot felul de întâmplări neplăcute în ultimii ani pe partea de carieră, ca să spun așa. Costin era un om deosebit, era un om extrem de sufletist, un om care întodeauna știa să fie alături de prieteni. Pe data de 29 iunie urma să publice o carte „Bombă cu fitil aprins” și știu că își dorea foarte mult acest lucru.” Articolul continua dupa reclame …

loading...

Câinele actorului a fost luat de autoritatea pentru supravegherea și protecția animalelor pentru îngrijiri.

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârstă de 15 ani, în două piese TV “Misiune specială” și “Ecaterina Teodoroiu”, iar în Cinematografie în 1985, în filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard lângă debarcader”, conform Cinemagia.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro