Dacă îl vedeți, anunțați imediat poliția! Paul Oțoiu este căutat pentru că și-ar fi omorât mama în bătaie

Oțoiu Paul Gerhard, un bărbat născut în județul Hunedoara, dar care domicilia în Alba, suspectat că și-ar fi omorât mama în bătaie, a fost dat oficial în urmărire generală, scriu cei de la ziardehunedoara.ro

Acesta se afla sub control judiciar, dar din 22 mai polițiștii din Alba, dar și din țară nu mai știu nimic de acesta. Deși, domiciliul pe hârtie al bărbatului este în București, sectorul 2, surse judiciare au declarat pentru jurnaliștii de la alba24.ro, că acesta a locuit o bună perioadă de timp în Alba Iulia.

Este pentru a doua oară când bărbatul este dat în urmărire. Prima dată a fost dat în urmărire națională și internațională, când era căutat pentru a fi anchetat în cazul decesului mamei sale. Acesta a fost prins de autoritățile austriece și trimis în România. Acum, bărbatul a fost pierdut de polițiști.

Pentru că și-a încălcat obligațiile din controlul judiciar, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au propus înlocuirea măsurii, iar magistrații de la Tribunal au admis cererea, care a rămas definitivă, deoarece decizia nu a fost contestată.

Bărbatul se afla sub control judiciar de la sfârșitul lunii ianuarie, când judecătorii de la Tribunalul Alba l-au eliberat din arest preventiv. Acesta se afla în arest preventiv de la sfârșitul lunii octombrie 2019, la Penitenciarul-Spital București Jilava.

loading...

Sursă FOTO. Pentru păstrarea acurateţii informaţiilor, acest articol a fost PRELUAT INTEGRAL de pe portalul ziardehunedoara.ro