Doi șoferi au murit într-un grav accident petrecut la Bolotești, în Vrancea, iar 11 persoane au fost rănite

În această dimineaţă a fost activat Planul Roşu de intervenţie în judeţul Vrancea, datorită unui grav accident de circulaţie petrecut la ieşirea din localitatea Boloteşti. Din primele informaţii de la faţa locului se pare că a avut loc un impact frontal între un autoturism și un microbuz plin cu oameni, scriu cei de la observatornews.ro

“Planul Roşu de intervenţie a fost activat, marţi dimineaţa, în judeţul Vrancea. Un microbuz şi o maşină s-au ciocnit, la faţa locului fiind trimise 11 autospeciale, dar şi elicopterul SMURD”, anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

“Astăzi (marţi – n.red.), ora 07.00 pe DN 2 D, în afara localităţii Boloteşti, conducătorul unui microbuz, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism. Din impact a rezultat decesul a doua persoane şi vătămarea corporală a altor 11 persoane. Traficul în zonă este blocat în acest moment.”, a anunțat Poliția.

La faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere, 4 ambulanţe SMURD, o descarcerare şi 4 ambulanţe ale serviciului judeţean de ambulantă. În sprijin, se va deplasa şi un elicopter SMURD.

Cele două persoane decedate sunt șoferii celor două autovehicule. Alte 11 persoane sunt rănite, una dintre ele fiind în stare gravă.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro