A făcut curăţenie în dulapul soţiei decedate şi a găsit un telefon în care se afla secretul vieţii ei

Sam Miller era îndurerat de pierderea soţiei pe care o iubise enorm în cei 15 ani de căsnicie. Într-una din zile, acesta s-a apucat să facă curăţenie în dulapul din dormitorul comun, scriu cei de la go4it.ro

Sam avea de gând să arunce majoritatea hainelor şi să golească dulapul, când la un moment dat, ascuns bine sub haine, bărbatul a găsit un telefon mobil. După ce l-a deschis a descoperit că soţia lui avea o aventură cu un bărbat şi că folosea terminalul respectiv pentru a ţine legătura cu el.

Curios, Miller a deschis telefonul şi a găsit în el, zeci de mesaje schimbate între soţia lui şi bărbatul misterios. Acesta a reuşit să deschidă şi fişierul cu istoricul convorbirilor, dintre care unele au durat chiar şi două ore.

Toate aceste lucruri s-au întâmplat în timp ce Sam Miller, proprietarul unei afaceri, stătea până târziu la birou, iar soţia lui nu lucra. „Nu mă lăsa niciodată să umblu prin lucrurile ei în dulap”, a scris el.

Bărbatul a povestit întâmplarea pe Imgur şi a spus că doreşte acum să afle cine este cel cu care l-a înşelat soţia. Nu doreşte să se răzbune în niciun fel, dar crede că trebuie să ştie acest lucru pentru a se linişti. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Potrivit unui studiu realizat de site-ul de aventuri extraconjugale Ashley Madison, 11% dintre cei care îşi înşală partenerii de viaţă folosesc un telefon secret, despre a cărui existenţă partenerii lor nu ştiu.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul go4it.ro