Carmen Harra: ”Vom asista la o escaladare a stării de haos, de furie. Ne așteaptă vremuri grele pentru următorii 13 ani”

Cunoscuta clarvăzătoare Carmen Harra, a devenit celebră pentru previziunile sale, iar acum de curând a făcut din nou o dezvăluire despre cum va arata viitorul României în 2020, scriu cei de la all4romania.eu

Pe pagina ei de socializare, Carmen Harra a postat un mesaj cutremurător: ”Ne așteaptă vremuri grele pentru 13 ani”, mesaj ce i-a înspăimântat pe urmăritorii ei. Pentru cei care au urmărit activitatea acesteia, Carmen Harra vorbește despre următorii 13 ani ca despre un hotar extrem de important pentru omenire.

”Dacă nu ne trezim în următorii 13 ani, evoluția vieții pe Pământ poate să sufere o catastrofă. Nimeni nu vorbește despre magnitudinea greșelilor din ultimele sute de ani. Umanitatea se poate distruge în viitorul apropiat. Omenirea este pe punctul de a se distruge”, a spus recent Carmen Harra.

După pandemia de coronavirus, protestele din ultima perioadă, declansate în SUA, spune Carmen Harra că sunt o continuare firească a ”războiului psihologic” căruia am fost supuși în ultimele luni.

Carmen Harra, predicție despre România! ”Vor fi schimbări peste noapte” ”Vom asista la o escaladare a stării de haos, de furie, în America, dar va cuprinde și restul lumii. Revolta asta a explodat în oameni care au stat acasă trei luni și care s-au simțit îngrozitor, abandonați, fără bani. Felul în care această revoltă escaladează va duce la o schimbare fundamentală în legile umanității, la căderea președinției și la schimbări mult mai dramatice decât oricine și le-ar fi putut imaginea. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Eu am spus că virusul ăsta ne va ține închiși în case, ne va teroriza o lună-două, va dispărea ca și cum nu a fost, însă se transformă în altceva. Nu se mai vorbește despre coronavirus, toată lumea vorbește acum despre protestele astea. Războiul virusului a fost psihologic, s-a creat o traumă extraordinar de mare”, a mai spus Carmen Harra.

Despre ţara noastră, Carmen Harra a afirmat că nici noi nu vom avea parte de liniște în perioada următoare. ”Vor fi schimbări peste noapte și în România. Vor fi proteste și în România, veți vedea”.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul all4romania.eu

VIDEO – Marina Almăşan în dialog cu Carmen Mureşan, despre pandemia de coronavirus. Sursă: TVR