Italia – Românul Ioan Alexandru Mihai de 41 de ani, a murit după trei săptămâni de suferinţă în spital. Toată lumea îi plânge dispariţia prematură …

Ioan Alexandru Mihai avea 41 de ani şi de mai mult timp avea un atelier de tâmplărie cu numele „Mastro Giovanni”, în localitatea italiană Ladispoli. Era căsătorit şi avea o fiică pe care o iubea extraordinar de mult.

Românul nostru a căzut prin acoperișul clădirii unde avea atelierul şi a murit pe patul de spital după trei săptămâni de chinuri. Conform celor de la rotalianul.com care citează ediţia locală a publicaţie Il Terzo Binario, conaționalul nostru a decedat în cursul zilei de luni, 15 iunie.

Accidentul de muncă s-a petrecut pe data de 25 mai 2020 pe via Berlinguer din Ladispoli, unde era situat atelierul de tâmplărie „Mastro Giovanni”. Din ancheta autorităților locale reiese că bărbatul român se urcase pe acoperișul clădirii pentru a repara un cablu electric, dar, la un moment dat,
acoperișul a cedat și acesta a căzut de la circa șase metri înălțime în interiorul unui service auto aflat în aceeași clădire, lângă atelierul de tâmplărie.

„Nu renunța niciodată, pentru că lucrurile mărețe au nevoie de timp”, era vorba bună cu care Ioan Mihai Alexandru, originar din Victoria, județul Brașov, îi întâmpina pe toți cei care-i vizitau profilul Facebook. Un sfat pe care se vede că l-a urmat și el toată viața și a reușit să-și întemeieze o familie minunată, precum și să pună în picioare o afacere de succes.

„Un tâmplar din alte timpuri, profesionalism și calitate pe primul loc.” „Tâmplar onest, precis, disponibil și punctual în livrări. Un bun lucrător.”

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com