Corina Adam de 17 ani a fost răpită de pe stradă, în Maramureș. Apelul lansat de poliție

Adolescenta Corina Adam de 17 ani, a fost răpită în Maramureș de un individ necunoscut. Poliția a lansat ”alerta răpire copil” și a transmis un apel către populație, pentru găsirea fetei, scriu cei de la observatornews.ro

Potrivit celor care se ocupă de acest caz, incidentul s-a consumat pe o stradă din localitatea Borșa. Adolescenta a fost introdusă într-o mașină neagră, care a plecat într-o direcție necunoscută.

În momentul răpirii, tânăra era împreună cu fratele său, însă acesta nu a putut furniza multe informații despre cel care i-a luat sora și nici despre mașină.

Corina Adam era îmbrăcată cu o salopetă deschisă la culoare. Adolescenta are înălțimea de 1,60 metri, 67 de kilograme, ochi căprui, păr negru ondulat, ten deschis, iar ca semn particular o aluniță pe obrazul drept.

”Ieri, 20 iunie, în jurul orei 18.45, Adam Corina Andreea, în vârstă de 17 ani din orașul Borșa, județul Maramureș, a fost urcată cu forța de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoș Vodă în zona Peco din orașul Borșa, care și-a continuat deplasarea într-o direcție necunoscută”, se afirmă într-un comunicat.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro

UPDATE 21 iunie, ora 15.00. ”Se revocă urmărirea minorei Adam Corina Andreea. Aceasta a fost găsită de poliţişti, nevătămată, în judeţul Arad”, a transmis, duminică, IPJ Maramureş. Poliţiştii vor continua însă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care aceasta a dispărut şi clarificarea stării de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în funcţie de cele constatate.

Citeşte întreaga ştire: Fata de 17 ani care ar fi fost răpită pe o stradă din Borșa a fost găsită nevătămată în Arad. Urmărirea a fost revocată

1 Trackback / Pingback

  1. O adolescentă de 17 ani din Botoşani a plecat la magazin, după care a dispărut fără urmă. Poliţia şi familia fac apel la populaţie - Stiri de Actualitate

Comments are closed.