O tânără din Filipine a primit un e-mail de la tatăl ei mort de 10 luni: „Când am citit ce mi-a cerut să fac, nu mi-a venit să cred!”

Tânăra Alyssa Mendoza din Filipine a primit un mesaj de la tatăl ei mort, la 10 luni de la decesul lui. În mesaj erau câteva instrucțiuni specifice, ce au uimit-o, scriu cei de la a1.ro

Alyssa trăieşte în Manila împreună cu mama ei şi a explicat că înainte de a muri din cauza unei boli cronice la rinichi, în 2019, tatăl ei a pregătit o surpriză.

Ce s-a întâmplat de fapt. Alyssa Mendoza a primit un e-mail pe care tatăl ei l-a programat pentru mai 2020, la zece luni de la moartea lui, prin care acesta i-a lăsat instrucțiuni cu privire la organizarea unei petreceri cu ocazia „nunții de argint”, pentru soția lui.

În plus, bărbatul s-a asigurat, înainte de a muri, că soția lui, Joji, va primi câte un buchet de flori, în următorii ani, de ziua ei, pe 19 august, de Sfântul Valentin, precum și la aniversarea căsniciei lor, pe 10 iunie.

În urmă cu trei săptămâni, am primit un e-mail programat de tatăl meu, înainte de a muri. Inițial, mi-a fost teamă să îl deschid. L-am deschis după două zile și nu mi-a venit să cred ce mi-a scris. Iubirea tatălui meu pentru mama mea a fost cu adevărat incredibilă. Articolul continua dupa reclame …

loading...

E-mailul conținea instrucțiuni pentru mine, ca să organizez o petrecere pentru nunta lor de argint. E-mailul conținea și o scrisoare cu toate cuvintele pe care mama a trebuit să le audă de la el, ca să se simtă mai bine.

A aranjat totul și pentru ca mama mea să primească flori de ziua ei, de Sfântul Valentin și la aniversarea căsniciei lor. Moartea nu l-a putut opri pe tata să îi arate în continuare iubire mamei mele”, a povestit Alyssa Mendoza.

Alyssa a mai dezvăluit că tatăl ei a dorit ca ea să o ducă pe mama ei la un restaurant preferat de ea sau să îi comande ce vrea ea să mănânce, acasă.

„Am făcut tot ce mi-a cerut. Bineînțeles că mama a plâns, pentru că îi lipsește teribil dragostea vieții ei, dar am văzut în ochii ei și bucuria provocată de această surpriză plănuită de tata”, a mai dezvăluit Alyssa.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro