Un bărbat a strâns timp de 45 de ani, toţi bănuţii găsiţi pe stradă, iar acum are o mică avere

Cu 45 de ani în urmă, Otha Anders din Louisiana s-a hotărât să strângă fiecare bănuț pe care îl va găsi pe stradă. Nu a cheltuit niciun bănuţ găsit, ba din contra, acesta l-a depozitat în bidoane de apă, cu o capacitate de 20 de litri, scriu cei de la redactia.ro

Întrebat de ce a făcut acest lucru, bărbatul a răspuns:

„Eram convins că agonisirea fiecărui penny pierdut sau aruncat era un stimulent din partea lui Dumnezeu, amintindu-mi să fiu mereu recunoscător.”

Fiind captivat de a avea cât mai mulţi bănuţi, bărbatul era în stare chiar să schimbe un dolar pentru a avea mai mulți penny.

A strâns toți banii căzuți pe stradă, iar acum are o avere! Articolul continua dupa reclame …

loading...

“Dacă eram acasă la cineva şi găseam un penny, îl luam şi îl păstram. Mereu spuneam că dacă este vorba de o moneda de 25 de cenţi, îi voi înapoia, dar dacă este un penny, îl voi păstra,” spune acesta.

Pentru că polița de asigurări nu îi acoperea colecția sa, bărbatul a fost nevoit să meargă la bancă şi să schimbe banii. A fost nevoie de 5 ore pentru a se număra întreaga sumă.

Totalul a fost unul surprinzător – $5,136.14! Anders a declarant ca va cheltui toată suma pentru a-şi plăti un tratament stomatologic.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul redactia.ro