O copilă de 12 ani din Vâlcea a fost violată de un vecin. Agresorul a avut curajul să ceară plasarea în arest la domiciliu

Totul s-a întâmplat recent în localitatea Ghioroiu din judeţul Vâlcea, atunci când un bărbat a fost arestat preventiv, după ce ar fi violat în repetate rânduri, o fetiţă în vârstă de 12 ani. Tatăl fetei a aflat cu durere în suflet la ce chinuri a fost supusă copila și a alertat imediat autoritățile, scriu cei de la libertatea.ro citând publicaţia Vocea Vâlcii.

Din primele informaţii, se pare că fetiţă era din orașul Bălcești, iar agresorul era vecin cu ea. Acesta a profitat de fata care nu se putea apăra și a abuzat-o de mai multe ori.

„În cursul lunii iunie 2020, inculpatul a întreţinut, prin constrângere, în mod repetat raporturi sexuale constând în acte sexuale orale şi anale şi a efectuat acte de agresiune sexuală, faţă de o minoră, în vârstă de 12 ani, la data săvârşirii faptelor,” se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Într-una din zile, tatăl fetei a văzut că fetiţă și-a schimbat comportamentul și început să stea de vorba cu ea. După mai multe minute, copila a reuşit şă-şi deschidă sufletul şi i-a povestit tot tatălui, iar acesta a sunat imediat la 112 pentru a-l denunța pe agresor.

În faţa instanţei de judecată, agresorul a cerut, prin avocatul din oficiu, să fie introdus în arest la domiciliu, solicitarea fiind respinsă. Astfel, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat pentru comiterea infracțiunii continuate de viol, iar individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul libertatea.ro