Narcis a fost UCIS! Familia i-a cumpărat sicriul de înmormântare din banii strânşi în Spania, pentru fundaţia casei

O tragedie fără margini s-a petrecut de curând în localitatea Rediu din județul Vaslui, acolo unde tânărul Narcis de doar 19 ani, a fost înjunghiat cu o coasă, de un alt tânăr de 18 ani, care îi era vecin, scriu cei de la observatornews.ro

Într-una din zile, Narcis a sãrit sã ajute o femeie însãrcinatã care căzuse, însă Mihai, poreclit “Satana” a crezut cã Narcis îi fãcea avansuri acesteia. Între cei doi a început o ceartã, în care s-au împãrţit şi câţiva pumni. La un moment dat, Mihai a mers în curtea unui vecin de unde a luat o coasă și și-a înjunghiat rivalul.

Narcis avea 19 și a murit sub loviturile vecinului său, poreclit ”Satana”, care a crezut că băiatul îi face avansuri unei fete pe care o iubea el.

Moartea lui Narcis a şocat întreaga comunitate din Rediu. Chiar dacã avea doar 19 ani, Narcis a mers în Spania unde a muncit din greu pentru a-și ridica o casă. Împreunã cu sora lui, câștiga bani din culesul usturoiului, la o fermă din Spania.

“Pânã acum o sãptãmânã a stat în izolare, pentru cã tocmai ne-am întors acasã. Azi am primit banii de la seful nostru de acolo, cã nu ni i-a dat pe toti când am plecat acasã. Cu ce câstigase în Spania, voia sã-si punã centura si sã-si ridice peretii la casã. Azi, cu banii munciti în Spania, i-am luat o altfel de casã, casa în care ajungem cu totii. Am cumpãrat sicriul si tot ce trebuie pentru înmormântare. Suntem cãzuti la pãmânt de durere, nu doar noi, ci tot Rediul pentru cã Narcis a fost un bãiat la care tinea toatã lumea”, a spus Daniela, sora lui Narcis. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Acum, singura dorinţa a familiei lui Narcis, cu lacrimi în ochi, cer acum ca justitia sã-si facă datoria și să-i dea criminalului câti mai mulţi ani de pușcărie.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro