O adolescentă de 17 ani din Botoşani a plecat la magazin, după care a dispărut fără urmă. Poliţia şi familia fac apel la populaţie

Petruţa Borcoi este o adolescentă de 17 ani care locuieşte în satul Oneaga din comuna Cristești, judeţul Botoşani. Conform informaţiilor ofciale, tânăra ar fi plecat de acasă ieri, în jurul orei 15:30, iar de atunci nu se mai știe nimic despre ea, scriu cei de la observatornews.ro

Cazul a ajuns în atenția Inspectoratului de Poliție Județean, care a declanșat operațiunile de căutare, fiind solicitat însă și ajutorul populației.

Potrivit semnalmentelor, tânăra are o înălțime de aproximativ 1,60 metri, greutatea de circa 50 kg, are părul lung castaniu, prins în coadă, ten măsliniu și ochi căprui.

În momentul dispariției, Petruța Borcoi era îmbrăcată cu bluză și pantaloni negri și era încălțată cu adidași negri.

Persoanele care pot da relaţii despre ea sunt rugate să anunţe prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să se adreseze oricărei unități de poliție.

UPDATE: A fost găsită Petruţa, minora dispărută la Botoşani. Fata era la un tânăr acasă.

Poliţiştii au demarat imediat acţiunile de căutare, iar câteva ore mai târziu, adolescenta a fost găsită în braţele iubitului, aflat în satul Hilişeu-Horia, informează somaxtv.com.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro