Avocata româncă Mădălina Sneddon a fost ucisă în Franța. Principalul suspect este soțul acesteia.

În noaptea de 13 iunie, scoţianul Craig Sneddon anunţa autorităţile din Franţa, că soţia lui, avocata româncă Mădălina Sneddon a căzut și s-a lovit de scări, după care a decedat. Accidentul s-a petrecut în Aix-En-Provence, într-o casă de vacanță închiriată de cei doi soţi, scriu cei de la fanatik.ro

Conform poliției franceze, suspectul numărul unu în acest caz este Craig Sneddon, iar la concluzia asta au ajuns după ce au făcut câteva investigații despre cum decurgea relația dintre cei doi în ultimele luni.

Presa britanică scrie faptul că Mădălina și soțul ei, au fost despărțiți o perioadă, însă s-au reîmpăcat recent. Avocata trăia în Marea Britanie, alături de soţul ei, afaceristul scoțian Craig Sneddon.

Aceştia s-au despărţit în urmă cu câteva luni, iar femeia a venit în România, țara sa de origine, însă nu s-a putut întoarce înapoi în Marea Britanie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Imediat după ridicarea restricțiilor, românca s-a întors în brațele soțului ei. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Potrivit Daily Mail, în noaptea de 13 iunie aceștia au dat o petrecere în urma căreia femeia a fost găsită moartă.

Scoțianul a fost cel care a alertat autoritățile, crezând că ar putea scăpa. În cele din urmă, acesta a fost arestat, iar acum așteaptă să afle decizia justiției.

Un judecător va hotărî în perioada următoare dacă individul poate fi pus sub urmărire penală sau nu.

Potrivit experților în criminalistică, Craig are șanse foarte mici să scape. După analizarea cadavrului avocatei românce, legiștii au ajuns la concluzia care i-a șocat pe toți: a fost vorba despre o crimă și nu un accident.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul fanatik.ro