O tânără însărcinată a murit într-un accident produs de iubitul ei, care conducea fără carnet, pentru că era analfabet

O tânără de numai 20 de ani care urma să devină mămică, a murit în urma unui cumplit accident produs chiar de către iubitul său, un tânăr fără permis, scriu cei de la cancan.ro.

Tânărul care se afla la volanul autoturismului implicat în teribilul accident era iubitul tinerei care urma să trăiască cea mai frumoasă perioadă din viața ei și aștepta venirea pe lume a primului său copil, lucru ce nu mai poate fi realizat niciodată.

Conform informațiilor oferite de poliție, acesta a virat la stânga fără să se asigure, iar mașina în care se aflau el și iubita însărcinată a fost izbită violent, în lateral.

Șoferul nu avea permis pentru că era „prea analfabet să-l ia”

În momentul accidentului, un alt șofer care se afla în coloană, a tras de volan și s-a răsturnat într-un șanț pentru a evita impactul. Din păcate,
impactul a fost unul atât de violent, încât tânăra a rămas încarcerată și a murit. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Localnicii sunt șocați de tragedie și susțin că iubitul fetei nu avea cum să obțină permisul de conducere, pentru că este analfabet și nu știe să scrie sau să citească. „Este o situaţie tragică, dar gândiţi-vă că el ar fi putut să se întâlnească pe şosea cu oricare dintre noi. Toată lumea din comună ştia că nu are permis. Nici nu avea cum să-l obţină pentru că este analfabet. Nu ştie să scrie sau să citească. Acest lucru îl poate verifica oricine. Îşi cumpărase un permis din Ungaria şi toată ziua se plimba: Slobozia, Amara, mare, munte, mall. Fata care se afla cu el în maşină era prietena lui. Trăiau în concubinaj şi era însărcinată”, a declarat un bărbat pentru dobrogea.tv.

Mai mult, autorul accidentului reușise să-și cumpere mașina după ce sora lui murise într-un accident, iar familia sa primise despăgubiri în urma tragediei.

Teribilul accident s-a petrecut pe 23 iunie, în jurul prânzului la ieşirea din Slobozia spre Urziceni, pe DN2 A şi a fost provocat deoarece şoferul nu a acordat prioritate.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul cancan.ro.