Un ŞOFER român de TIR, aşteaptă de 17 zile pe marginea unei șosele din Franța, să vină cineva să-i repare motorul

Andrei se simte singur, al nimănui şi parcă abandonat, pe marginea unei şosele din Franța. În ziua de marți, 9 iunie, în jurul orei 12:00, TIR-ul condus de Andrei (acesta este numele de pe plăcuța din parbrizul cabinei) s-a oprit în mijlocul șoselei, spre Castres, în Franța, scriu cei de la observatornews.ro citând Midi Libre.

Andrei a sunat la firmă şi a doua zi de dimineață o dubă de asistență din România, a venit la locul unde era blocat camionul lui Andrei, care ocupa un sens de mers.

După 36 de ore, echipa venită a reuşit să repare camionul. Astfel, în data de 11 iunie, după câțiva kilometri de mers, camion s-a defectat din nou. Observând că autocamionul scotea fum gros, Andrei a tras într-un refugiu de pe marginea drumului, pe D612, la 2 km de Saint-Pons-de- Thomières.

Camionul e încă acolo, scrie sursa citată, care l-a fotografiat miercuri seara. Și Andrei, în cabină, așteaptă ca cineva să vină să-l ajute. Oamenii au avut grijă de el, chiar dacă vorbește prost limba, dar nu poate părăsi TIR-ul, care e înmatriculat în Cluj, iar firma care l-a angajat se pare că l-a lăsat baltă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro

loading...