DRAMĂ! Un tată a cinci copii şi-a luat viaţa de supărare că nu mai avea cu ce să-i hrănească.

O tragedie greu de imaginat s-a petrecut săptămâna trecută într-o familie din localitatea Stroieşti, judeţul Vaslui. Bărbatul de 33 de ani, văcar în sat, văzuse cã în acea zi nu mai aveau de mâncare decât nişte cartofi, dar nici mãcar o picãtură de ulei, cu care mama sã facã ceva de mâncare. Niciun colţ de pâine nu mai era, iar cei mici tot spuneau că “ne e foame, ne e foame”, scriu cei de la observatornews.ro care citează vremeanouă.ro.

Acela a fost momentul crucial când tatăl celor cinci copilaşi a decis că nu mai poate face faţă situaţiei şi a hotărât să-şi pună capăt zilelor, într-un grajd din apropierea casei, unde a fost descoperit de copilul lui în vârstă de doar 8 anişori.

Astfel, cei cinci copilaşi din Stroiesti, Vaslui, au rămas fără tată, iar tragedia acestei familii, a mobilizat întreaga comunitatea ca să le vină în ajutor.

Gestul bărbatului nu a rămas fără ecou şi a trezit multe emoții, iar oamenii au decis să schimbe în bine soarta celor cinci copii rămași doar cu mama lor. Totul a plecat de la o vecină care le ştia povestea şi nu a mai răbdat sã îi vadă flămânzi, aşa că a fãcut un apel public, iar câtiva oameni au trimis deja la Stroiesti hãinuţe, niste mâncare şi dulciuri.

Acum, cei cinci frați și mama lor au primit jucării, creioane colorate, mâncare, dar și un frigider nou în care să poată ține mâncare pe viitor. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Cei cinci fraţi au vârste cuprinse vârste între 11 luni şi 12 ani, iar Roxana Vasilache este cea care se va ocupa de acum înainte de întreţinerea lor.

Cu durere în glas, bunica copiiilor își plânge fiul mort: “Nu trebuia ca bãiatul meu să facă treaba asta. Nu trebuia să se spânzure. Lasă, că ne-am fi descurcat aşa cum puteam, dar era bun sã fie între noi. Să fie tatã lângă copii.

Vecinii spun că bărbatul era învățat cu greutăţile pentru că dintotdeauna a fost sărac și a muncit din greu. Dar faptul cã veniserã pe lume 5 copii în familia lor, era mult prea mult pentru cât putea el să câştige pentru hrană.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro