O româncă din Italia a fost agresată fizic şi hărţuită de un tunisian, care s-a încuiat în casa ei și a refuzat să mai plece

În luna iulie a anului trecut, un tunisian în vârstă de 33 de ani a început să o hărțuiască pe româncă noastră, ajungând să înfăptuiască asupra ei chiar și agresiuni fizice, scriu cei de la usd24.ro

După atâta timp, tunisianul a reuşit să-i fure cheile de la casă, a pătruns în locuinţa din Terni, Umbria și a refuzat să mai plece, chiar dacă nu avea niciun drept să se afle acolo. În acel moment, românca s-a decis să depună plângere împotriva lui. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii din localitate l-au arestat pe tunisian.

Din primele cercetări s-a descoperit că tunisianul mai avea numeroase antecedente penale, printre care vătămare corporală, ultraj și asociere cu persoane implicate în traficul de droguri, scrie Corriere dell’Umbria.

Tunisianul a fost arestat, ordinul de arest preventiv fiind emis de judecătorul de instrucție Simona Tordelli, la cererea procurorului Camilla Coraggio.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul usd24.ro

loading...