VIDEO – Un băieţel de 18 luni fost găsit de polițiști, închis într-o cușcă pentru câini, alături de șoareci, șerpi, viermi și gândaci

De imagini şocante au avut parte polițiștii americani când au descins într-o casă mobilă din statul Georgia, înconjurată de sute de animale, arme și droguri, scriu cei de la gandul.ro citând NewsChannel5. Un copil în vârstă de 18 luni a fost găsit de către autorităţi, închis într-o cuşcă pentru câini, iar lângă el se aflau trei găleți în care erau ținuți șoareci și mai mulți șerpi, printre care un Boa de 3 metri lungime.

Băieţelul a fost găsit joi, în timpul unui raid al polițiștilor la o locuință mobilă din Georgia, unde proprietarii țineau arme, plante de cannabis și peste 600 de animale, inclusiv un piton letal boa constrictor.

În timpul percheziţiei au fost arestate trei persoane – doi bărbați și o femeie – acuzate de abuz asupra minorilor, cruzime față de animale, fabricare de marijuana, posesie de droguri și posesie de arme de foc.

În cuşca unde era închis băieţelul, poliţiştii au găsit mai multe jucării, pentru ca acesta să aibă cu ce să se joace şi o pungă de snacksuri. „Toate lucrurile copilului și jucăriile sale se aflau în acea cușcă”, au transmis polițiștii.

Proprietatea era împrejmuită de mai multe garduri și apărată de 15-20 de câini, iar locuința era infestată de viermi și gândaci. Articolul continua dupa reclame …

Aici, polițiștii au mai găsit aproape 100 de găini, alți zeci de câini închiși, iepuri, pisici și peste 500 de șobolani.

De asemenea, anchetatorii spun că mai erau ascunse 127 de plante de marijuana și 17 arme.

Sursă VIDEO: NewsChannel 5 Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul gandul.ro