O adolescentă româncă din Franţa şi-a lăsat părinţii certându-se şi a plecat de acasă. A primit un SMS de la tatăl ei: “Vino, am omorât-o!”

O familie de români trăia în Franța din 2015, iar de foarte puțină vreme se mutase în Rueil-Malmaison, la periferia Parisului, împreună cu fiica lor de 18 ani. Vineri seara aceasta a plecat de acasă ca să doarmă la o prietenă, lăsându-şi părinții certându-se în apartamentul în care locuiau. Tatăl ei avea vârsta 54 de ani, iar mama avea 51 de ani şi era asistentă medicală, scriu cei de la observatornews.ro citând publicaţia franceză Le Parisien.

Sâmbătă de dimineaţă, tânăra și-a tot sunat mama și tatăl, fără ca vreunul să răspundă. După câteva minute, pe telefon a apărut un mesaj de la tatăl ei. “Am ucis-o, acum o să mă omor și eu!” Fata a sunat imediat la Poliție și agenții, ajutați de pompieri, au încercat să intre în apartamentul familiei de români, situat la etajul 4 al unui imobil de locuit. Încuiat în casă, tatăl fetei refuza să deschidă.

Timp de două ore un ofițer a negociat cu românul să îi lase pe polițiști să intre în casă și l-a convins pe bărbat să se predea, sâmbătă, în jurul orei 13:00. Într-o cameră, polițiștii au găsit-o pe soția românului, asistentă medicală, fără viață, înjunghiată de patru ori.

Vecinii nu îi cunoșteau aproape deloc, dar cu toate acestea, majoritatea locuitorilor din cartier au fost șocaţi de cele întâmplate.

Fiica românilor a fost internată la psihiatrie, în stare de șoc, în vreme ce criminalul a fost dus la spital, cu răni la ambele mâini. După ce se va vindeca, va fi dus în arestul poliției. Autopsia victimei va determina cu exactitate momentul în care a murit românca ucisă de soț. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Anchetatorii cred că cearta dintre soți a izbucnit pentru că femeia intenționa să divorțeze.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro