Italia – Mihai a DISPĂRUT în urmă cu 8 ani şi de atunci nu a mai dat niciun semn de viaţă. A fost găsit datorită emisiunii “Chi L’ha Visto?”

Povestea tânărului Mihai este una deosebită şi cu final fericit. Mihai Fernando Vasile avea 16 ani şi locuia împreună cu mama lui în localitatea Palombara Sabina de lângă Roma. Conforma relatărilor, în luna mai a anului 2012, acesta a ieșit din casă într-o după-amiază pentru a merge la un liceu seral din Monterotondo, unde încerca să-și termine studiile, și de atunci nu s-a mai întors, scriu cei de la rotalianul.com

Imediat, familia a anunțat autoritățile despre dispariția lui și a apelat și la emisiunea „Chi l’ha visto”, care se ocupă cu căutarea persoanelor dispărute în Italia, dar fără niciun rezultat.

Astfel, Mihai era dispărut de 8 ani de zile, dar familia avea credinţa că într-o zi o să-l găsească şi să-l strângă iar în braţe. Cu speraţa în suflet, mătușa și unchiul lui au decis să mai încerce odată la emisiune şi să facă un apel pentru a-și găsi nepotul.

În data de miercuri, 24 iunie 2020, apelul rudelor a fost difuzat și în scurt timp au început să ajungă la redacția emisiunii, numeroase apeluri și mesaje de la Genova, de la persoane care l-au recunoscut pe Mihai.

Majoritatea oamenilor care l-au văzut, spuneau că tânărul, acum în vârstă de 24 de ani, obișnuiește să cerșească alături de un câine în fața unui oficiu poștal din localitate. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Rudele băiatului, însoțite de echipa emisiunii italiene, s-au deplasat la Genova imediat pentru a verifica informațiile primite și au descoperit că, într-adevăr, tânărul semnalat de localnicii din Genova era chiar Mihai. Unchiul și mătușa lui au putut astfel să-și îmbrățișeze nepotul după 8 ani de zile, timp în care nu știau nici măcar dacă mai trăiește.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com