O româncă din Austria a primit 50.000 de euro de la iubitul ei sirian, apoi i-a dat “papucii”. Acesta a prins-o și a stropit-o cu benzină

Dragostea e oarbă pentru unii, iar pentru alţii, se pare că este un motiv bun de a produce bani mulţi. Cam aşa s-a întâmplat şi cu românca noastră din Austria, care a luat de la iubitul ei sirian, suma de 50.000 de euro, pe motiv că doreşte să-şi deschidă un coafor în România. Odată ce s-a văzut cu banii în mână, românca a decis să-şi cumpere o maşină de lux, scriu cei de la observatornews.ro citând publicaţia vol.at

Românca de 32 de ani lucra într-un club de dans din Austria când a fost atacată de iubitul ei. Nefiind de acord cu faptul că românca vrea să-l părăsească după ce i-a luat banii, sirianul de 29 de ani a mers pe data de 8 august anul trecut, în clubul de dans din Ludesch, unde a lucra iubita lui în încercarea de a o face să nu-l părăsească.

Un martor a declarat polițiştilor că sirianul a atacat-o atunci pe româncă, cu un cuțit mare. A vrut să o lovească în piept, dar ea era așezată pe o canapea, a ridicat picioarele și a fost rănită la un genunchi. După aceea, sirianul a scos o sticlă de plastic și a turnat benzină peste el și peste femeie. În acel moment, bricheta lui nu a funcționat, nu a reușit să aprindă benzina și a fost forțat să iasă din bar.

La procesul de miercuri, acuzatul a negat toate acuzațiile. Românca, revenită între timp în țară, nu a depus mărturie, dar a fost interogată în prealabil prin videoconferință.

După mai multe ore de dezbateri, juriul a ajuns la concluzia că nu există dovezi pentru tentativă de omor, ci doar pentru acuzația de agresiune intenționat gravă. Pedeapsa a fost stabilită la trei ani și jumătate de închisoare, iar bărbatul trebuie să plătească victimei 1.500 de euro daune. Hotărârea a fost acceptată de ambele părți și este definitivă.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro