Un „bărbat” din Neamţ s-a îmbătat bine şi s-a dus la mama lui să o bată. Acesta a fost reținut pentru că a încălcat ordinul de protecție provizoriu.

Un bărbat din localitatea Dulceşti, judeţul Neamţ, a fost reţinut pentru 24 de ore de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală a comunei, scriu cei de la romanulfinanciar.ro

Conform cercetărilor efectuate a reieșit că, la data de 23 iunie a.c., un bărbat de 33 de ani s-ar fi deplasat la locuinţa mamei sale unde, pe fondul consumului de alcool, ar fi exercitat acte de violenţă asupra acesteia, totodată distrugând mai multe geamuri şi ameninţându-o cu acte de violență.

Din această cauză, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, prin care acesta a fost obligat să părăsească locuinţa comună și să păstreze o distanţă de minim 150 de metri faţă de mama sa și locuința acesteia.

De reţinut că la data de 25 iunie a.c., bărbatul ar fi încălcat obligațiile dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu prin faptul că ar fi pătruns atât în curtea cât şi în locuinţa mamei sale. Bărbatul a fost condus la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor.

În urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Sursă FOTO. Cititi mai multe informaţii interesante pe portalul romanulfinanciar.ro