Bianca-Elena Belciug de 21 de ani din Covasna, a dispărut de acasă și nimeni nu știe ce i s-a întâmplat. Polițiștii cer ajutorul populației.

Tânăra Bianca-Elena Belciug de 21 de ani din Covasna, a fost dată dispărută, după ce a plecat de acasă la începutul lunii martie 2020. După mai multe investigaţii, polițiștii nu reușesc să-i dea de urmă și fac apel la persoanele care ar fi putut păstra contactul cu ea, scriu cei de la observatornews.ro

“La data de 02.07.2020, în jurul orelor 11.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că Belciug Bianca-Elena în vârstă de 21 de ani a plecat voluntar de la domiciliu la începutul lunii martie 2020 și nu a revenit”, a transmis IPJ Covasna.

Polițiștii au stabilit, din primele verificări, că la începutul lunii martie 2020 tânăra a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Zagon, sat Păpăuți. De atunci nimeni nu mai știe unde este.

Tânăra are constituție slabă, 1,65 metri înălțime, aproximativ 55 de kilograme, păr roșcat, lung, și ochii verzi. Persoanele care pot oferi informații despre Bianca, în special persoanele care au ținut legătura cu ea telefonic sau prin intermediul rețelelor de socializare, sunt rugate să sune la 112.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro

loading...