Parlamentarii neamului românesc, mănâncă la prețuri de asistați sociali, dar au salarii de “sute de milioane”

Majoritatea aleşilor neamului românesc care sunt plătiţi din bani publici cu sute de milioane de lei vechi, au parte de preţuri foarte mici la mâncarea servită în Parlamentul României, precum ar fi trebuit să aibă doar “asistaţii sociali”, amărâţii ţării, cum le spun marea lor parte, scriu cei de la money.ro

Problema este că nimeni din această ţară nu mănâncă la asemenea preţuri mici, decât “săracii acestei ţări” care au salarii de sute de milioane, dar li se plăteşte cazarea, femeia de serviciu, călcatul costumelor, spălătoria, şoferul, combustibilul şi secretara, etc.

Românii internaţi în spitale sau în instituţiile sociale ale statului, la astfel de preţuri au ajuns să mănânce mai nimic, bate vântul în farfuria goală sau au mâncare fără niciun gust, pentru că nu se adaugă nimic la banii aştia aşa de puţini. Numai la cantina Parlamentului, o porţie de “Pulpă de porc la tava” costă incredibila sumă de 5.77 de lei …

Conform celor de la money.ro care citează Realitatea.net, prețurile au rămas derizorii în restaurantul din Parlament, exact cum erau în urmă cu trei-patru ani, când au apărut primele articole în presă pe acest subiect.

Dacă stăm să analizăm preţurile, aleșii neamului mănâncă la prețuri foarte mici, ca și cum ar fi asistați social, iar veniturile lor lunare ar fi sub salariul minim. Articolul continua dupa reclame …

loading...

O fotografie cu meniu-ul din camera Deputaților (vezi mai jos), devenită virală pe Internet, arată cât de mici sunt costurile la cantina din Parlament.

După cum se poate vedea în meniul de mai jos, 15 lei sunt de ajuns pentru a mânca două feluri de mâcare, plus desert.

O supă de zarzavat costă la Camera Deputaților 2,70 de lei, o ciorbă de pui costă 3,21 lei, borșul țărănesc se vinde cu 2,63 lei, pe când pentru o ciorbă de burtă aleșii trebuie să scoată din buzunar 8 lei.

O porție de pui cu roșii costă 4,51, mâncarea de mazăre costă 2,88, iar pulpa de porc la tavă costă 5.77 pe suta de grame. Limba cu măsline costă 6,5 lei, iar salatele pornesc de la 2,2 lei.

La desert se plătește 1,78 pentru un ecler, 2, 75 pentru o prăjitură Delice și 3,18 lei pentru o amandină.

Așa arată meniul din Parlament / sursa foto: Realitatea.net

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul money.ro