Un şofer român de TIR aflat în Germania, şi-a anunţat soţia că se sinucide. A fost salvat în ultimele secunde …

O femeie din România a trăit la intensitate maximă, din secunda când soţul ei a anunţat-o printr-un mesaj, că îşi va lua viaţa. Bărbatul ei de 43 de ani este din judeţul Călăraşi şi lucrează ca şofer de TIR în Germania. Acesta a fost salvat de la moarte de poliţişti, după apelul făcut de soţia lui, aflată în România, scriu cei de la romaniatv.net

Speriată de ceea ce avea să se întâmple, femeia a sunat disperată la 112, spunând că soțul ei a dispărut, anunţând-o înainte printr-un mesaj că se va sinucide.

Poliţiştii români au cerut imediat ajutorul colegilor din Germania, care au luat legătura cu reprezentanții firmei angajatoare. Aceștia le-au oferit oamenilor legii rapid coordonatele GPS ale vehiculului folosit de român, constatându-se că acesta era staționat de mai multe minute într-o zonă izolată.

“Au fost alertate echipele de poliţie germane competente teritorial, bărbatul fiind găsit în timp util pentru a fi salvat”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Echipajele de Poliție au intervenit în zona respectivă, bărbatul fiind găsit în timp ce încerca să se sinucidă. Articolul continuă după reclame …

loading...

Şoferul român a fost internat într-o unitate spitalicească din Germania și se află în afara oricărui pericol. Din spusele soției, bărbatul a recurs la acest gest extrem deoarece nu se putea adapta la condițiile de muncă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul romaniatv.net