O tânără de 29 de ani mamă a doi copii, a murit într-un accident cumplit, în Constanța. Mașina în care era s-a înfipt într-un copac

Scene dramatice s-au întâmplat ieri în jurul orelor 6.15, când un bărbat care conducea un Logan pe DJ 395, la ieșirea din localitatea Chirnogeni spre Negru Vodă, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un copac aflat pe marginea drumului, scriu cei de la observatornews.ro

Conform relatărilor de la faţa locului, în urma impactului extrem de violent, iubita de 29 de ani a tânărului care se afla pe scaunul dreapta față, a murit pe loc.

Şoferul a fost rănit și el în accident, după ce a fost aruncat de impact în afara mașinii. Confuz şi dărâmat sufleteşte, întreabă disperat oamenii strânși să acorde primul ajutor, dacă iubita lui a murit.

Cu toate că tânăra zăcea fără viață în autoturism, cei prezenți încercau să-l liniștească spunându-i că fata este în viață.

Ce fac eu fără ea, Doamne? Pui, zi ceva să te aud! N-am dormit, am alunecat… Zi ceva că nu mai pot. Doamne, am doi copii cu ea. Pui, luptă pentru copiii noștri”, se aude șoferul strigându-și durerea. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, opt pompieri au intervenit pentru a scoate trupul încarcerat al fetei din autoturism.

“Au intervenit 8 pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD B și o ambulanță terapie intensivă mobilă SMURD C. La fața locului au fost găsite 2 victime, dintre care una încarcerată. Colegii au extras pasagerul din autoturism, inconștient, nu a răspuns la manevrele de resuscitare, medicii fiind nevoiți să declare decesul.

Cea de-a doua victimă a fost transportată la spital cu traumatisme multiple. La locul accidentului a fost și o ambulanță SAJ”, au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro