Doi frați gemeni din Vaslui și-au ucis unchiul cu un topor. Mama lor îşi chemase cumnatul ca să-i liniștească pe băieți

O crimă terifiantă s-a petrecut noaptea trecută în localitate Gura Idrici, comuna Roșiești din judeţul Vaslui. Pentru că deveniseră foarte violenţi, mama băieţilor gemeni şi-a chemat cumnatul ca să-i liniștească, numai că bărbatul nu a mai apucat şi a fost atacat chiar de la poartă, scriu cei de l;a observatornews.ro

Cei doi frați gemeni în vârstă de 29 de ani, l-au lovit pe unchiul lor cu o secure în cap. Martorii, citați de Vremea Nouă, spun că bărbatul avea capul despicat. După ce au comis crima, gemenii au fugit de la locul faptei.

Faptele celor doi fraţi Ionuț și Costel Axinte sunt cunoscute de toată lumea, care spune că ar fi “trimișii Diavolului pe pământ”. În urmă cu mai mulți ani, cei doi au incendiat o mașină a poliției, după un conflict cu șeful de post din comună. În ultima perioadă aceștia munceau ca sezonieri prin țară, iar din când în când veneau acasă, pentru a-și cheltui banii.

Vecinii spun că de câte ori aceştia se întorceau în sat, mereu intrau în conflict cu părinții lor. Tatăl lor suferea de o semipareză pe partea dreaptă, şi mai mereu era constant ținta bătăilor celor doi. Ca să pună capăt răutăţilor şi scandalului, mama acestora s-ar fi adresat, în urmă cu câteva săptămâni, poliției și Parchetului Bârlad, pentru a emite un ordin de protecție împotriva bătăușilor.

“Așa ceva eu nu am mai văzut în viața mea. Acum regret că m-am dus să văd despre ce e vorba pentru că imaginea aia mă va urmări mult timp de acum înainte. Se știa că erau puși pe certuri și bătăi tot timpul, tatăl lor nu scăpa niciodată de pumnii lor. Cel care mai aplana conflictele era Constantin, unchiul lor. L-au omorât dintr-o singură lovitură de secure., a declarat un vecin al familiei Axinte. Articolul continua dupa reclame …

loading...

ULTIMA ORĂ… Polițiștii vasluieni au reușit să pună mâna pe cei doi frați care și-au ucis unchiul cu o lovitură de secure. Ionuț și Costel Axinte au fost găsiți în satul Rediu, în clopotnița unei biserici. Aceștia au fost încătușați de către oamenii legii și duși la audieri. Cazul a intrat acum în atenția procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro