Italia – Românul Andrei Claudiu Pop de 28 de ani, a murit în timp ce se scălda cu mai mulți prieteni

O tragedie greu de imaginat s-a întâmplat pe plaja numită „Bagno Go Go”, în după-amiaza zilei de sâmbătă, în Lido di Classe. Conform martorilor, în ziua aceea valurile mării erau destul de mari şi periculoase, dar cu toate acestea, Andrei Claudiu Pop a intrat în apă să se scalde împreună cu prietenii lui, scriu cei de la gazetaromaneasca.com citând publicaţia locală RavennaToday.it.

Nu a trecut mult şi românul nostru nu a mai reuşit să iasă din apă, iar distracția în valuri s-a transformat într-un dezastru. Prietenii au încercat să-l ajute şi au chemat între timp ajutoare.

Salvamarii au intervenit imediat pentru a încerca să-l readucă la viaţă pe tânărul român, cu manevre de resuscitare. În câteva minute, a ajuns o ambulanță și o mașina cu medic la bord.

Timp de aproape o oră a încercat echipa de intervenţie să îl resusciteze, însă fără rezultat. Prietenii șocați, precum și mama băiatului care a venit pe plajă au primit teribila veste că nu mai poate fi salvat.

Românul nostru locuia de mai mult timp în Italia, având domiciliul în oraşul Forlì din regiunea Emilia-Romagna.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea romqnilor din străinătate, pe portalul gazetaromaneasca.com