După 19 ani de căsătorie, un bărbat a aflat un adevăr șocant despre soția sa.

După aproape 20 de ani de căsnicie, Jen, un belgian în vârstă de 64 de ani, a aflat că soția sa a fost de fapt, născută bărbat. Acum, acesta caută cu disperare să anuleze căsătoria, scriu cei de la realitatea.net

Povestea de iubire începe în anul 1983, când acesta s-a îndrăgostit de Monica, o frumoasă tânără din Indonezia. S-a căsătorit cu ea în același an și a reușit să treacă peste toate problemele ridicate de autoritățile belgiene care erau destul de suspicioase referitoare la identitatea Monicăi. 

Într-un final, le-au aprobat formularele de căsătorie. Ani buni, cuplul a dus o viaţă normală. La un moment dat, însă, Monica a decis să se rezume la a fi un fel de soră mai mare pentru cei doi copii ai lui Jen dintr-o căsnicie anterioară, evitând relațiile intime. S-a priceput atât de bine să ascundă identitatea încât, în presupusele zile de menstruație, pentru a nu ridica niciun fel de suspiciune în ochii bărbatului, folosea obiecte de igienă ca și cum ar fi fost cazul.

“Monica a început să se schimbe foarte mult. Fiul meu cel mai mare o vedea, din când în când, la un club de noapte. Începuse să poarte haine tot mai deşănţate, îi plăcea să poarte topuri scurte, lăsându-şi abdomenul la vedere”, îşi aminteşte Jan.Disperat bărbatul a început să suspecteze că femeia îl înșeală și a început să îi  urmărească activitățile acesteia.

N-a trecut mult şi bărbatul a descoperit mai multe mesaje pe calculatorul Monicăi. Erau trimise de mai mulţi bărbaţi. Mâhnit, bărbatul a decis s-o confrunte şi au început o ceartă înfiorătoare. A fost nevoie de intervenția poliției pentru a-i despărţi. Articolul continua dupa reclame …

loading...

“Un prieten mi-a spus că auzise că Monica era un bărbat care suferise o operaţie de schimbare a sexului. Nu mi-a venit să cred! N-am crezut nici când fiul meu a venit şi mi-a spus că şi el auzise zvonuri asemănătoare”, mai spune bărbatul.

“Am împins-o la perete şi am întrebat-o dacă ce se spune este adevărat. Atunci mi-a spus că s-a născut băiat şi că, ulterior, s-a operat. Mi-a spus că, de vreme ce acum era femeie, nu avea de ce să-mi vorbească despre trecutul ei ca bărbat. În acel moment, am simţit cum cade cerul pe mine. Apoi a venit poliţia. Simt că am fost agresat. În tot acest timp, am crezut că este femeie, şi încă una atrăgătoare. O femeie întreagă! Nu avea nicio “parte bărbătească”. Nici măcar în timpul în care eram intimi nu am observat ceva anormal”, a declarat bărbatul, pentru un ziar local. 

Justiția belgiană nu a permis bărbatului să-și dea soția afară din casă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul realitatea.net