În urmă cu 13 ani devenea mamă eroină, născând cvadrupleți. S-a stins răpusă de coronavirus, lăsându-şi copiii orfani.

Povestea lui Shabnum Sadiq de 39 de ani este una incredibilă. În urmă cu 14 ani, femeia a fost diagnosticată cu sindromul ovarului polichistic. Acest lucru a făcut-o să se teamă că nici măcar nu va mai putea avea copii. Conform statisticilor, şansele de a rămâne însărcinată erau minime şi nimic nu prevestea faptul că aceasta va naşte patru copii perfect sănătoşi, scriu cei de la stiri.aiudeanul.ro citând Daily Mail.

Shabnum Sadiq, ocupa funcţia de consilier al oraşului Slough, reprezentând Partidul Laburist. Aceasta a călătorit în Pakistan pentru o nuntă la începutul lunii martie. În scurta ei călătorie, din nefericire pentru ea, a contractat virusul care avea să-i aducă moartea.

Conforma declaraţiilor date de un prieten de familie, femeia a luptat pentru viață, fiind conectată la un aparat de respirat. Din păcate a pierdut bătălia cu moartea. „Este o mare pierdere. A fost o colegă și o consilieră foarte muncitoare, care s-a achitat mereu de îndatoririle sale. A fost o luptătoare care a luptat 24 de zile pentru viață pe un ventilator, o perioadă extrem de lungă de timp”.

Femeia avea mereu un zâmbet pregătit pentru fiecare. A făcut bine multor oameni implicându-se în viața comunității. Prietenul ei spune că este o tragedie. Femeia a mers doar la o nuntă la începutul lunii martie într-o scurtă călătorie de opt zile. Din păcate nu s-a mai întors niciodată. La cinci zile după ce a ajuns acolo a contractat virusul. După 24 de zile conectată la un aparat de respirat a pierdut lupta cu coronavirusul. În anul 2006 a născut cvadrupleți.

Acum cei patru frați gemeni în vârstă de 13 ani, împreună cu celălalt frate, au rămas orfani. Familia și prietenii femeii sunt șocați. Unul dintre colegii ei a spus: „În spatele fiecărei statistici despre acest virus se află o familie distrusă. Nu există niciun exemplu mai rău, pentru noi în consiliu, decât să ne pierdem unul dintre colegi. Fie ca ea să se odihnească în pace și familia ei să găsească mângâiere în dragostea pe care a avut-o pentru toți”.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri.aiudeanul.ro