Scrisoarea impresionantă care ne dezvăluie motivele sinuciderii lui Robert, însoţitorul de bord dispărut în Iaşi.

Robert avea doar 24 de ani, o slujbă şi o viaţă foarte frumoasă. Cu toate acestea, tânărul a ajuns să-şi pună capăt zilelor, lăsând în urmă o scrisoare teribilă, în care se poate citi un mesaj răvăşitor, care te înduioşează până la lacrimi. După lecturarea scrisorii se poate observa cu uşurinţă faptul că, cel ceea ce a aşternut cuvintele pe foaia de hârtie are o nobleţe rară şi un suflet extrem de bun cu cei din jurul sau, scriu cei de la ziaruldeiasi.ro

Pentru o familie din Iaşi, vestea dispariţiei fiului lor a căzut ca un trăsnet, în momentul când a fost anunţată că unul dintre cei trei fii, Robert, a fost găsit spânzurat într-o pădure de la marginea orașului, la o zi după ce fusese dat dispărut.

Robert Cepăreanu avea 24 de ani și în urma lui a rămas o scrisoare teribilă, în care încearcă să-și explice gestul, dar în același timp lasă și indicații precise ce să se întâmple cu bunurile lui, calculatorul, telefonul, hainele. Cu acordul familiei, Ziarul de Iași a publicat fragmente din scrisoare, dezvăluind astfel ce l-a determinat pe tânăr să-și ia viața.

Robert se despărțise de iubita lui de puțină vreme, dar îi era tare dor de ea, nu o mai văzuse de două săptămâni. Tânărul locuia într-un apartament din zona Podu Roş, împreună cu un frate şi un prieten. I se micşorase salariul, iar angajatorul lui, un operator aerian, își suspendase aproape toate zborurile.

După ce s-a despărţit de iubită, Robert i-a trimis acesteia mai multe mesaje, însă fata nu i-a răspuns. I-a spus şi că se va sinucide. Tânărul a intrat în depresie, iar la sfârşitul săptămânii trecute, la orele amiezii, după ce a luat masa împreună cu fratele lui, şi-a luat rucsacul şi a plecat “în Poieniţă”, un loc din pădurea Ţicău, în zona părtiei. Aici, şi-a pus telefonul pe vibraţii şi apoi în rucsac. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Dacă citiţi asta, înseamnă că am reuşit. Îmi pare rău că s-a ajuns la asta. Aş fi putut trece peste lipsa jobului, banilor şi orice altceva, dar nu şi pentru despărţirea de N. Abia după ce am pierdut-o am realizat că o iubesc. Am pierdut-o din cauza prostiei şi idioţeniei mele. Nu am putut suporta gândul că nu mai e cu mine şi că ar putea fi cu altcineva.”, a scris Robert.

“Nu ştiu ce altceva să mai las scris aici. Poate ajung să citească toţi cei menţionaţi aici, inclusiv N. Poate nu am fost cel mai bun fiu, frate, verişor, nepot, prieten, iubit, elev, angajat. Dar am încercat, cu bune şi rele, să mă îmbunătăţesc, mai greu sau mai uşor. Cu unele poate am reuşit, cu unele nu.

Dar consider că, odată ce am ajuns aici, că am eşuat la fiecare dintre ele, şi am dezamăgit nişte oameni la care ţineam. Dar gândiţi-vă şi la cum mă simţeam eu, şi că nu este uşor să treci peste ele. N. nu a fost ceva peste care să trec peste.

Dintre cele trei iubite, B. – trei ani, nu am fost afectat după despărţire, G. – cu care am fost trei săptămâni, nici la ea nu am avut resentimente şi nu am suferit, deoarece ea nu era ceea ce căutam. Şi când în sfârşit am găsit ceea ce căutam, m-am comportat cum m-am comportat şi am pierdut-o. Şi aici îmi iau rămas bun. Nu ştiu ce mă aşteaptă dincolo. Adio.”, a scris tânărul.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ziaruldeiasi.ro