O femeie din orașul Tășnad a fost ucisă de soț, după ce l-a anunțat că divorțează: Doi copii au rămas ai nimănui

Ieri seară în jurul orei 21.00, în orașul Tășnad din județul Satu Mare s-a produs o crimă greu de imaginat. Un bărbat, aparent pe fondul consumului de alcool și pe fondul geloziei, și-a fi atacat soția și ar fi înjunghiat-o, scriu cei de la presasm.ro

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, bărbatul i-ar fi aplicat soţiei mai multe lovituri de cuțit în zona abdomenului. Astfel, s-a descoperit că aceasta ar fi intenționat să divorțeze și i-ar fi comunicat soțului decizia, moment în care acesta ar fi acționat criminal.

Individul lucrează la o pălincie şi a fost reținut pentru 24 de ore de către Inspectoratul Județean de Poliție. Acesta și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor. Cuplul avea și doi copii, care acum au rămas orfani de mamă.

Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. Autorul va fi dus astăzi în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ce spun procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare: ”Din actele de urmărire penală efectuate în cauză, respectiv procesul verbal de cercetare la fata locului, procesele verbale, declarațiile martorilor, au rezultat probe potrivit cărora inculpatul P.G., în seara zilei de 13.07.2020, în jurul orei 21,30 i-a aplicat victimei P.V., soția sa, lovituri repetate cu cuţitul în zona toraco-abdominală, lovituri care i-au provocat decesul, echipajele de prim ajutor sosite la fata locului constatând decesul. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Referatul împreună cu dosarul cauzei a fost trimis, spre soluționare, la Tribunalul Satu Mare. La efectuarea cercetărilor Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Politie al Județului Satu Mare – Serviciul de Investigații Criminale”, potrivit Agerpres.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul presasm.ro