Un român de 25 de ani a murit în Italia, în urma unui grav accident rutier.

Un accident rutier deosebit de grav a avut loc în localitatea italiană Cerignola din provincia Foggia. În urma accidentului, un cetățean român de numai 25 de ani și-a pierdut viața luni, 13 iulie 2020, scriu cei de la rotalianul.com citând publicația locală Cerignola Viva.

Alături de victimă, în mașină se mai afla încă o persoană, care este tot de naţionalitate română.

Accidentul a avut loc în cursul după-amiezii de astăzi, pe Strada Provincială 69 din Cerignola. Din motive în curs de investigare încă, tânărul român de 25 de ani a pierdut controlul mașinii Fiat Punto pe care o conducea, iar aceasta a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat.

În urma accidentului, conaționalul nostru de la volanul autoturismului a decedat, iar personalul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Celălalt cetățean român, în schimb, a scăpat doar cu câteva răni ușoare.

Asupra dinamicii accidentului investighează Poliția Municipală din Cerignola. Tânărul român, scrie ziarul local, va fi înmormântat cu ajutorul primăriei, deoarece situația financiară a familiei sale este precară.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com