Mihail și-a luat viața la miezul nopţii, după ce a lăsat pe Facebook mesaje pentru cei trei copii ai lui

Mihail Belei era un cunoscut om de afaceri din Bistrița, iar luni noaptea în jurul orei 23.09, a decis să-şi pună capăt zilelor. Acesta a lăsat pe Facebook mesaje pentru fiicele și fiul lui: “Viața e frumoasă, dar pentru mine…”, pentru că după câteva minute să adauge două comentarii: “♥️♥️♥️♥️♥️♥️… în special pt Ema, Andreas şi Elsa !!! Vă iubesc mult de tot !!”

Tragedia a avut loc în Bucureşti, bărbatul spânzurându-se de una dintre schelele pe care le avea montate la casa sa. Conform celor relatate de cei de la observatornews.ro, Mihail Belei a deținut mai multe afaceri în Bistrița, până în urmă cu câțiva ani, când a părăsit orașul. A deținut o şaormerie, un
ziar online, dar și o agenție de publicitate. A fost fiul lui Mihail Belei, un cunoscut fost șef de la Pașapoarte.

Înainte de a-şi pune capăt zilelor, Mihail a postat două videoclipuri, primul al Piesei Lacrimile – Jo, iar al doilea fiind al piesei Nu mă uita – Ioana Ignat.

Conform ediţiei online Bistrițeanul, bărbatul ar fi avut o tentativă de sinucidere și în timpul zilei de luni, când a provocat un accident în urma căruia s-a ales doar cu câteva contuzii.

Cei care îl cunoşteau pe Mihail, nu le vine încă să creadă ce s-a întâmplat cu acesta, de a ajuns să recurgă la astfel de gest necugetat. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Prietenii sunt încă înmărmuriți de gestul lui Mihail și pagina lui de Facebook abundă de mesaje, toate certându-l parcă pe bărbat: “Ce ai putut să faci, omule ??? Mare greșeală ai făcut Mișule… Mare păcat… Ptr. decizia luată… DUMNEZEU SĂ TE IERTE!!! Dzeu să te ierte mişu … mare greşeală ai făcut… bunul meu coleg de banca…”, sunt doar câteva dintre ele.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro