Crimă înfiorătoare! Un milionar de 33 de ani a fost găsit decapitat în apartamentul său de lux

O crimă fără margini a bulversat întreaga opinie publica a unui cartier select din New York, unde îşi avea locuinţa, milionarul Fahim Saleh, în vârstă de 33 de ani. Într-una din serile trecute, un vecin a sunat la sora victimei să o anunţe că se aud urlete în apartamentul tânărului ei frate, scriu cei de la stirileprotv.ro citând Mirror.

Imediat, aceasta a decis să-l viziteze si a venit la locul crimei. Intrată în locuinţă, sora lui a făcut descoperirea macabră. Trunchiul acestuia se afla lângă mai multe pungi de plastic care conțineau capul lui și membrele, care au fost tăiate cu o drujbă electrică ce se afla încă în priză, potrivit autorităților.

Conform înregistrărilor de pe camerele video, s-a reuşit vizionarea ultimelor momente din viața milionarului, din clădirea în care locuia. În imagini se observă cum este urmărit de un bărbat îmbrăcat într-un costum negru, purtând o pălărie pe cap, o mască neagră și mănuși, care căra după el o servietă.

Suspectul l-ar fi împușcat pe Saleh în apartamentul lui, după care i-a tăiat părți din corp cu o drujbă.

În urma crimei, autoritățile susțin că Saleh ar fi fost ucis de un profesionist, care știa cum să acționeze, pentru că nu lăsase sânge în locuință. Totdată, tot ei au adăugat că cel care l-a omorât ar fi fost întrerupt, nereușind să-și ducă planul până la capăt și să curețe toate urmele crimei. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Oficialii au declarat că nu au descoperit un motiv pentru care cineva ar fi vrut să-l omoare pe milionar, dar au demarat o anchetă.

Fahim Saleh s-a născut în Arabia Saudită și a fondat Gokada, o companie de transport la cerere și un serviciu de transport de motociclete, fiind prima aplicație pentru motociclete din Nigeria.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro