Mihai Căldăraru, directorul D.G.A.S.P.C.R și A.E.D.O.P.S, a primit o Diplomă de recunoştinţă, din partea Primăriei Capitalei și Centrului pentru Tineret al Municipiului București

Se acordă Diplomă de recunoștință şi preţuire pentru activităţile filantropice desfășurate în mai multe oraşe din ţară, printre care și București.

“Astăzi am primit Diplomă de recunoștință din partea Primăriei Municipiului București și Centrul Pentru Tineret al Municipiului București.

Ţin să mulțumesc din tot sufletul meu, întregii echipe din cadrul Primăriei Municipiului București, Doamnei Primar General Gabriela Firea şi Doamnei Director General Georgiana Trifu, pentru încredere și colaborarea avută, având în vedere sprijinul persoanelor defavorizate“.

,,Tuturor vă doresc multă sănătate și mult ajutor de la Dumnezeu în lucrarea nobilă și jertfelnică pe care o desfășurați, aducând alinare și bucurie multor oameni bolnavi, care simt că Hristos Domnul lucrează pentru persoanele defavorizate  și mari la suflet. Mulțumesc din tot sufletul meu Doamnei Primar General Gabriela Firea și Doamnei Georgiana Trifu, Director Geneal  al  Centrului Pentru Tineret al Municipiului București, pentru Diplomă de recunoștință!’ – ne-a transmis Mihai Căldăraru, Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Romania (D.G.A.S.P.C.R).

loading...