Video – Românca Mădălina Neacșu de 31 de ani din Spania a fost ucisă de iubitul ei, după ce au luat cina împreună

O crimă greu de imaginat s-a petrecut săptămâna aceasta în localitatea Torrejon de Ardoz, lângă Madrid, Spania. Mădălina, o româncă de 31 de ani, a fost omorâtă în bătaie, iar cel care i-a luat viaţa este iubitul ei Paul, un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 37 de ani, scriu cei de la fanatik.ro citând El Mundo

Conform relatărilor, în ziua de duminică, 12 iulie, Paul și Mădălina au luat masa în curtea companiei de transport pentru care lucrau.

Imediat după miezul nopții, cei doi iubiţi au plecat spre casă, după ce le-au spus celorlalți că vor să bea o cafea. Luni noapte în jurul orei 02:00, românul a sunat la numărul unic de urgență și a cerut ajutorul, spunând că iubita lui s-a înecat cu un os de pește.

La faţa locului a sosit un echipaj de la ambulanţă şi tânăra a fost transportată de urgență la Spitalul Torrejon. În timpul investigaţiilor medicale, s-a stabilit că victima se afla în comă cu leziuni incompatibile cu viața din cauza unei fracturi de craniu și nu din cauza unui os de pește, cum susținea criminalul, moment în care medicii au anunțat rapid poliția.

Aflată internată în spital, Mădălina a intrat în comă, iar marți seară nu a mai putut lupta pentru viaţa ei şi a decedat. Autorul crimei, Paul, prietenul său, a fost arestat de poliția din Spania. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Cuprinsă de durere, familia Mădălinei face un apel disperat pe rețelele de socializare să strângă banii pentru a-i aduce trupul neînsuflețit acasă.

“Pe data de 14-07-2020, am primit cea mai cumplită veste! Surioara mea Neacșu Mădălina din loc. Minastirea Jud. Calarasi a fost asasinată in Spania (Madrid)!!! Rog toţi prietenii si rudele care ne cunosc sa ne ajute cu cât poate pentru a strânge suma necesară pentru repatrierea surorii mele. Va rog din suflet sa daţi distribuire la acest apel sa ajungă la câți mai mulți oameni cu suflet mare!”, au scris membrii familiei pe Facebook, conform celor de la Observator.

Sursă VIDEO: El Mundo Cititi mai multe informaţii interesante pe portalul fanatik.ro