VIDEO – Infectat cu COVID-19, soţul Andreei Esca spunea pe patul de spital: „nu mai pot, nu mai pot, cred că aşa arată IADUL!”

Un interviu emoţionant şi foarte sincer, o filmare care va rămâne pentru eternitate. Aşa este, Andreea Esca şi familia ei au fost infectaţi cu COVID-19, scriu cei de la stirileprotv.ro

Andreea Esca a povestit într-un interviu acordat Știrilor Pro TV cum și-a dat seama că s-a infectat cu noul coronavirus. După ce soțul său, Alex, a fost depistat pozitiv, Andreea a făcut și ea un prim test, care … a ieșit negativ. Cu toate acestea, după aproximativ 5 zile, jurnalista Pro TV a constatat ceva ”ciudat”, când se afla în bucătărie: nu mai avea miros.

”La mine au apărut simptomele după vreo 5 zile. Să spun sincer, mă miram că eu nu am, mi se părea cumva ciudat, pentru că noi suntem, da, în aceeași casă și mi se părea ciudat că mie mi-a ieșit rezultatul negativ. Dar eram hotărâtă, bineînțeles, și conform protocoalelor și, pentru că așa gândeam că este bine, după 7-8 zile să refac oricum testul, să vedem ce se întâmplă, dacă nu cumva se pozitivează între timp, pentru că ei plecaseră din casă amândoi cu un rezultat pozitiv. Numai că n-am apucat să se împlinească cele 7 zile, ca să fac noul test și, într-o zi, făcând ceva de mâncare, făceam niște cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că dintr-o dată nu simt deloc mirosul de la usturoi, ceea ce e puțin ciudat.” – a spus Andreea în interviul acordat Știrilor Pro TV.

Bănuind că ceva nu este în regulă, Andreea Esca a continuat să facă acasă mai multe teste ale simțurilor, inclusiv cu parfumuri puternice.

Sursă VIDEO: Știrile PRO TV Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro