Apariţie şocantă – La patru luni după ce fusese înmormântat, un bărbat a fost văzut plimbându-se prin cimitir

Această poveste este una incredibilă, dar cât se poate de adevărată. Profesorul Mohammed el-Gammal era un bărbat care suferea de o maladie psihică. Acesta avea obiceiul să dispară din când în când de acasă pentru anumite perioade de timp, momente în care nimeni nu ştia nimic de el, scriu cei de la digi24.ro

În luna ianuarie 2020, bărbatul a plecat de acasă şi a fost absent mai mult decât de obicei. Familia lui a continuat să-l caute peste tot, până când un
telefon de la un spital i-a informat că un cadavru neidentificat tocmai a ajuns la morgă. Fără să stea pe gânduri, familia s-a dus imediat acolo.

La vederea cadavrului, rudele au crezut că-l recunosc pe Mohammed el-Gammal. Cu toate acestea, una dintre surorile sale a rămas cu o urmă de îndoială că bărbatul mort de la morgă e cu adevărat Mohammed.

Astfel, cu toţii au decis că bărbatul de 40 de ani este ruda lor dispărută şi au hotărât să-l îngroape. În luna martie 2020, familia îl îngropase pe Mohammed el-Gammal, dar din câte se pare, corpul din sicriu nu era al lui.

Mohammed el-Gammal a fost găsit în luna iulie, în timp ce rătăcea printr-un cimitir. Era un cimitir al unei localități de la periferia capitalei Cairo. Slab, tras la față, a fost dus imediat la postul de poliție cel mai apropiat. Articolul continua dupa reclame …

Cu toate că funeraliile avuseseră loc cu patru luni înainte, omul a reapărut, viu și nevătămat, spre surpriza imensă a tuturor. Imediat a apărut întrebarea: „Și atunci, pe cine au îngropat?”

Presa locală a scris că s-a făcut și o analiză ADN, dar familia nu a primit niciodată rezultatul. Așa că funeraliile au avut loc la 21 martie.

Acum rămâne de stabilit cine era totuși bărbatul îngropat în locul lui Mohammed. Autoritățile au deschis o anchetă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul digi24.ro