Un român a fost arestat imediat ce a ajuns pe aeroport în Italia, fiind acuzat de trafic de substanțe ilegale

Un român de 23 de ani a avut parte de surpriza vieţii lui în momentul când a coborât din avionul care tocmai îl adusese pe Aeroportul Internațional Sandro Pertini din Torino. Bărbatul român se întorcea în Italia din Germania și avea pe numele său un mandat de arestare, scriu cei de la rotalianul.com citând ediţia locală Quotidiano Canavese.

Tânărul de 23 de ani era dat în urmărire de ceva timp, acesta fiind condamnat la un an și 11 luni de închisoare pentru trafic de substanțe ilegale, dar era de negăsit.

Asta până acum câteva zile când a decis să se întoarcă în Italia, iar în momentul în care și-a rezervat biletul de avion din Germania spre Italia, mai exact, din Munchen spre Torino, polițiștii au fost alertați și au decis astfel să-l aștepte la aeroport.

Abia coborât din avion, tânărul român a fost pus sub arest și condus în penitenciar pentru a-și ispăși pedeapsa. Potrivit sursei citate, acesta a fost condamnat, de asemenea, și la plata unei amenzi în valoare de 5.000 de euro.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com

loading...