O româncă din Italia, mamă devotată şi muncitoare, a fost batjocorită o noapte întreagă de 5 bărbați

O româncă în vârstă de 40 de ani care lucrează ca îngrijitoare în Italia a fost în seara zilei de joi, 23 iulie, victima unui viol de grup la Bologna. În momentul când femeia a ieșit dintr-un bar și se îndrepta spre casă, un autoturism cu geamuri fumurii a oprit lânga ea şi a fost practic răpită de bărbații din mașină, scriu cei de la rotalianul.com

Conform presei locale, în autoturism se aflau cinci indivizi de naționalitate italiană, albaneză și română: „Pe unul dintre ei îl cunoșteam”, a declarat îngrijitoarea apărată de avocatul Vincenzo Marino.

Românca fost dusă într-un atelier auto unde a fost sechestrată, lovită și violată: „M-au lovit cu capul de perete și mi-au spus că dacă țip mă ucid, apoi m-au violat pe rând, toată noaptea”, a povestit victima conform publicației Il Resto del Carlino.

Vineri în jurul orei 14:00, când românca a scăpat din mâinile agresorilor, a anunţat poliția. Din cercetările efectuate s-a stabilit că agresiunea s-a petrecut în cartierul Bolognina, nu departe de locuința femeii.

„În timp ce consumau alcool și droguri mi-au spus să mă dezbrac – a povestit femeia anchetatorilor – eu am refuzat și atunci m-au amenințat cu moartea. Erau italieni, români și albanezi. M-au lovit cu capul de perete și mi-au spus că dacă țip mă ucid. Abia a doua zi ultimul dintre ei a plecat spunând că se duce să-și ia ceva de mâncare și m-a încuiat înăuntru, cu cheia. Am găsit celularul pe care mi-l luaseră și l-am sunat pe concubinul meu, apoi am sunat la poliție și am cerut ajutor.” Articolul continua dupa reclame …

loading...

Agenții de poliție au ajuns imediat la faţa locului şi au găsit locul unde era sechestrată femeia. Victima a fost dusă imediat la spitalul Maggiore din Bologna, unde a fost supusă protocolului „Eva” destinat victimelor agresiunilor sexuale. Medicii au constatat că va avea nevoie de 7 zile de îngrijiri medicale.

Poliţiştii care se ocupă de caz au găsit imaginile înregistrate de camerele de luat vederi din zonă și a fost interogat proprietarul atelierului auto unde a avut loc violența de grup. Acesta, care era de fapt bărbatul care a încuiat-o pe îngrijitoare în interiorul locației, a declarat că femeia româncă a fost de acord cu raportul sexual care a avut loc și că a fost încuiată pentru că nu voia să plece de acolo, iar el voia să meargă să servească masa de prânz. Ar fi încuiat-o cu cheia – după spusele lui – pentru a nu intra hoții în atelier.

În acest moment poliţia investighează cazul şi încearcă să reconstituie în cel mai mic amănunt tot ceea ce s-a întâmplat în interiorul acelui atelier. Avocatul româncei noastre a declarat: „Clienta mea este o femeie muncitoare și o mamă devotată. Această poveste a devastat-o, iar acum cere și așteaptă să i se facă dreptate.”

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com