DRAMĂ! Un bărbat a petrecut 23 de ani în închisoare, pentru două crime pe care nu le-a comis

Ricky Kidd este un bărbat de 45 de ani din Kansas City, Missouri, Statele Unite ale Americii, care și-a petrecut 23 de ani din viață după gratii, fiind condamnat pentru două crime pe care nu le-a comis, scriu cei de la observatornews.ro

În anul 1996, Ricky Kidd a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru două crime. Publicaţia Metro Online, ne dezvăluie că în tot acest timp, Ricky a crezut în permanență în nevinovăția sa şi a contestat de 11 ori pedeapsa încasată, însă abia a 12-a oară șansa a fost de partea sa.

În luna august a anului trecut, un judecător și-a dat seama că “există probe clare și convingătoare care arată nevinovăția inculpatului și care nu au fost luate în calcul de procurori”.

Astfel, Ricky a fost eliberat din închisoare, dar a avut nevoie de un an pentru a-și reveni aproape în totalitate. “Puşcăriaşul” NEVINOVAT şi-a construit o nouă viață alături de logodnica lui, Elizabeth Dawn (29 de ani), și urmează să devină tătic. Marcat de ceea ce i s-a întâmplat, bărbatul a scris deja o carte despre întreaga lui poveste.

“Este foarte bine să simt că sunt din nou eu. Sunt încântat că pot să-mi trăiesc din nou viața și simt că am ieșit dintr-un coșmar și am intrat într-un vis frumos. Întotdeauna am visat la ziua în care vor spune – Ricky, am greșit, am făcut o eroare și ești liber să pleci. În ziua în care am aflat că sunt din nou un om liber am plâns atât de mult încât lacrimile mi-au invadat ochii și obrajii. Știam că în sfârșit voi putea pleca acasă”, este mesajul transmis de Ricky Kidd.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro