DRAMĂ! Un bărbat a petrecut 23 de ani în închisoare, pentru două crime pe care nu le-a comis

Ricky Kidd este un bărbat de 45 de ani din Kansas City, Missouri, Statele Unite ale Americii, care și-a petrecut 23 de ani din viață după gratii, fiind condamnat pentru două crime pe care nu le-a comis, scriu cei de la observatornews.ro

În anul 1996, Ricky Kidd a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru două crime. Publicaţia Metro Online, ne dezvăluie că în tot acest timp, Ricky a crezut în permanență în nevinovăția sa şi a contestat de 11 ori pedeapsa încasată, însă abia a 12-a oară șansa a fost de partea sa.

În luna august a anului trecut, un judecător și-a dat seama că “există probe clare și convingătoare care arată nevinovăția inculpatului și care nu au fost luate în calcul de procurori”.

Astfel, Ricky a fost eliberat din închisoare, dar a avut nevoie de un an pentru a-și reveni aproape în totalitate. “Puşcăriaşul” NEVINOVAT şi-a construit o nouă viață alături de logodnica lui, Elizabeth Dawn (29 de ani), și urmează să devină tătic. Marcat de ceea ce i s-a întâmplat, bărbatul a scris deja o carte despre întreaga lui poveste.

“Este foarte bine să simt că sunt din nou eu. Sunt încântat că pot să-mi trăiesc din nou viața și simt că am ieșit dintr-un coșmar și am intrat într-un vis frumos. Întotdeauna am visat la ziua în care vor spune – Ricky, am greșit, am făcut o eroare și ești liber să pleci. În ziua în care am aflat că sunt din nou un om liber am plâns atât de mult încât lacrimile mi-au invadat ochii și obrajii. Știam că în sfârșit voi putea pleca acasă”, este mesajul transmis de Ricky Kidd.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*