Frații Dumitru au primit 30 de ani închisoare în Marea Britanie, după ce au bătut și abuzat o tânără, pe care o trimiteau la produs

Decizie fără precedent pentru doi fraţi români din Marea Britanie, care au fost condamnați la peste 30 de ani de închisoare, după ce au exploatat sexual prin bătăi și amenințări o tânără de 20 de ani, scriu cei de la ziarulromanesc.net

În data de vineri 24 iulie 2020, la Woolwich Crown Court, ambii bărbați au fost condamnați după ce au pledat vinovaţ la începutul acestui an, în aceeași instanță.

Tânăra de 20 de ani din România, a fost păcălită să vină în Marea Britanie, fiind convinsă că va lucra într-o fabrică. Cei doi i-au cumpărat un bilet de avion și au luat-o de pe aeroportul Luton.

Ajunsă în Marea Britanie, aceasta a fost dusă apoi într-o casă din Plumstead, unde mai erau două femei din România, iar acolo i-au fost luate documentele. Fără prea multe menajamente, tinerei i s-a spus să se îmbrace în haine sexy şi a fost dusă în nordul Londrei, unde i s-a dat un pachet de șervețele și prezervative și i s-a spus că va lucra pe străzi.

Speriată, femeia le-a povestit bărbaţilor că nu mai făcut asta până acum, dar i s-a spus că va învăța. Astfel, aceasta a fost forțată să aibă primul client în acea noapte, iar Ioan Dumitru a amenințat că îi „sparge capul” dacă nu face bani pentru ei. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Constrânsă prin violență, tânăra a fost ținută pe stradă și forțată să se culce cu 10-15 clienți pe zi, iar banii ajungeau la frații Dumitru.

De câte ori cei doi vedeau că ceva nu este în regulă cu femeia, aceştia o băteau și o abuzau în mod repetat. Tinerei nu i s-a permis niciodată să iasă singură din casă și era mereu însoţită de cineva.

Într-una din zile, un client i-a adus un telefon mobil, pe care l-a ascuns și l-a folosit pentru a-și contacta familia și a descrie situația din Marea Britanie.

Pe 18 decembrie 2019, autoritățile române au contactat poliția din Londra. Ambii bărbați au fost arestați, iar Ilcic a fost acuzat în plus, pentru furnizare de droguri.

Ilcic Dumitru, de 19 ani, a fost condamnat la 15 ani și trei luni închisoare pentru conspirație la a aranja sau facilita traficarea unei persoane în Marea Britanie pentru exploatare sexuală, conspirație la ținerea unei persoane în servitute și furnizarea de droguri din clasa A, respectiv cocaină.

Ioan Dumitru, 24 de ani, a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru conspirație la a aranja sau facilita traficarea în Regatul Unit a unei o persoane pentru exploatare sexuală și conspirație la ținerea unei persoane în servitute.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul ziarulromanesc.net