Tragedie! Un băieţel de 8 ani a fost dat dispărut de 3 zile la Cluj-Napoca, apoi găsit mort în maşina tatălui

Un caz mai puţin obişnuit s-a petrecut de curând la Cluj-Napoca, atunci când un băiat de 8 ani, care a fost dat dispărut de acasă pe data de 25 iulie şi era căutat de Poliţie, a fost găsit mort într-un sat din zona oraşului Turda, scriu cei de la digi24.ro

Conform unor surse judiciare citate de MEDIAFAX, se pare că băieţelul a fost înjunghiat şi se afla în maşina tatălui său cu care plecase de acasă.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, fiind vorba despre o suspiciune de omor. Tatăl este căutat de anchetatori.

IPJ Cluj a anunţat în 25 iulie că un copil în vârstă de 8 de ani, din Cluj-Napoca, a plecat de acasă cu tatăl său şi nu s-a mai întors. Poliţia fusese sesizată de mama copilului.

Mai grav este faptul că din data de 25 iulie 2020, tatăl copilului nu mai poate fi contactat şi nu a fost văzut până acum de niciun cunoscut.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul digi24.ro

1 Trackback / Pingback

  1. Dispariţie misterioasă! Băiețel de 5 ani dat dispărut de părinți. 8 echipaje l-au căutat, doar că micuţul a fost găsit dormind în mașina tatălui său - Stiri de Actualitate

Comments are closed.