VIDEO – Un cerşetor din Constanța câștigă “o mică avere” şi se laudă: „Eu fac în două zile cât iei tu într-o lună”

Un video recent postat pe pagina de Facebook a Primăriei din Constanţa, ne demonstrează că un cerşetor cu mâna întinsă la mila cetăţenilor, poate câştiga într-o zi o mică avere în comparaţie cu cei care-i dăruiesc bani cu foarte mare uşurinţă, scriu cei de la cititulnudoare.ro

Bărbatul a fost surprins de un şofer în momentul când acesta se pare că fusese reţinut de Poliţie şi amendat.

Cerşetorul care câștigă o “mică avere” într-o zi se laudă: „Eu fac în două zile cât iei tu într-o lună”. Bărbatul a fost filmat discutând cu un șofer și arătând câți bani are la el, din cerșit. Pagina de Facebook a Primăriei Constanța a publicat o filmare în care un bărbat se laudă că într-o zi câștigă din cerșetorie o avere. El are în mână un teanc de bani și se plânge că l-a amendat Poliția.

„Cât câștigă un cerșetor la Constanța – 1.200 de lei pe zi‼ Spuneți #STOP cerșetoriei! “Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană”, spunea Gheorghe Dinică în “Filantropica” lui Nae Caranfil.

Un astfel de… „povestitor“ relatează într-o înregistrare cu camera ascunsă cum câștigă chiar și 1.200 de lei pe zi. Articolul continua dupa reclame …

loading...

„Mai mult ca tine fac”, îi spune șoferului, căruia îi flutură teancul de bani prin față. Nepăsător pentru că doar ce primise o amendă de 500 de lei, cerșetorul încheie dialogul transmițându-i constănțeanului: “Cât iei tu într-o lună, eu fac în două zile”.

Doar în ultima lună colegii noștri din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 70 de sancțiuni, în cuantum de 9.500 lei.

Facem apel la constănțeni și turiști ca în cazul în care observă astfel de persoane care apelează la mila publicului să sune cu încredere la numerele de telefon ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța, 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp.

Sursă VIDEO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul cititulnudoare.ro