La 51 de ani, un vasluian s-a îndrăgostit de o fată de 15 ani, cunoscută pe Facebook. I-a trimis 40.000 de euro, iar fata i-a dat cu “FLIT”

Acest caz este unul deosebit de grav, dar destul de cunoscut printre cei care au ceva “lecţii de viaţa”. Un vasluian de 51 de ani, s-a îndrăgostit de o fată de 15 ani cunoscută de Facebook. Acum, în al doisprezecelea ceas, acesta își caută acum dreptatea, pentru că a fost păcălit în toţi aceşti ani, de zeci de mii de euro, pe care i-a trimis iubitei cu 30 de ani mai tânãrã decât el, scriu cei de la vremeanoua.ro

Pe bărbat îl cheamă Constantin si încă din prima zi, chiar a crezut că și-a întâlnit jumătatea, în ciuda faptului că fata era cu 30 de ani mai tânără decât el. Odată cu trecerea timpului, bărbatul a investit masiv în relație, emoțional și financiar.

Acum, ajuns la ananghie, bărbatul spune că timp de trei ani, i-a trimis iubitei, elevă de liceu, aproximativ 40.000 de euro. În final, aceasta i-a întors spatele, iar acum el își caută dreptatea la autoritățile judiciare, potrivit celor de la Vremea Nouă.

A făcut o plângere pentru o înșelăciune de 10.000 de euro, pentru că doar pentru această sumă are acte doveditoare. După aproape doi ani, dosarul său ar fi în continuare la procuror. „Îmi doresc să știu dacă plângerea mea a fost sau nu luată în seamă și dacă se va face sau nu ceva”, a declarat bărbatul pentru sursa citată.

Constantin P. a povestit că a cunoscut-o pe Claudia, în 2015, când ea avea doar 15 ani și era elevă. „Am ajutat-o să facă școala. În clasa a 12-a i-am dat bani și pentru meditații și să se pregătească de Bacalaureat. Sau așa îmi spunea ea dar, oricum, examenul nu l-a luat. Am venit apoi în țară să mă văd cu ea, dar nu am găsit-o acasă. Era plecată la mare. Am venit și a doua oară să o iau cu mine în Finlanda, dar nici atunci nu am găsit-o”, a spus Constantin. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Bărbatul speră că își va putea recupera măcar o parte din bani cu ajutorul autorităților.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul vremeanoua.ro