O femeie de 74 de ani trăieşte singură, abandonată într-un grajd. „Şapte copii am făcut şi niciunul nu vine”

Cazul femeii de 74 de ani, abandonată de copiii cărora le-a dat viaţă, nu este unul singular în România zilelor noastre. Maria Corciu are 74 de ani şi locuieşte comuna Deleni, întreţinându-se dintr-o pensie mizeră de doar 700 lei. Femeia trăieşte într-un fost grajd care stă să se dărâme, nu are curent electric de ani de zile şi a fost abandonată de copii, scriu cei de la stiriest.ro

Cu lacrimi în ochi, bătrâna povesteşte că trăieşte din mila vecinilor, care îi aduc mâncare sau ii fac cumpărături. Plange fara oprire. E resemnată şi profund îndurerată.

“Mi-e rusine sa spun, dar trebuie sa spun! Din șapte copii, niciunul nu imi deschide usa. Fata mea sta in sat, dar nu ma poate lua la ea, nu vrea. Toti au greutăți, dar și eu i-am crescut cu greu, numai eu ştiu! Nu i-am lăsat pe niciunul!”, spune bătrâna.

De mai bine de 20 de ani, bătrâna suferă de reumatism şi se deplasează cu greutate în baston. Nu poate face mai nimic. Fiecare pas e un calvar. Lacrimi amare îi inundă ochii și sufletul. “Stau în fostul grajd, pentru ca locuinţa se dărâmă şi a trebuit să mă mut. Lumina a fost tăiată, pentru că nu au plătit copiii, au lăsat totul pe mine şi eu n-am putut. Am o lanterna cu care mă uit la ceas. Şi lumânări. Stau aici, poate să cadă pe mine, nu mă mai gândesc. Plouă înăuntru ca afară, pun ligheanul. Mă descurc cum pot. Copiii au viaţa lor! Nu vin! Vecinii îmi deschid uşa. Azi am băut un ceai, îmi fac mămăligă şi am un ou fiert. Atât. Aş fi vrut să îmi fac un borș, dar nu am cu ce. Eu aş vrea să fac de toate, am voință, dar nu pot. Boala asta m-a distrus. Nu pot să fac nimic. E goală inima mea, e goală!”.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiriest.ro

loading...