Un bărbat a câștigat la LOTO și i-a lăsat chelneriței un bacșis de 2 milioane de dolari, apoi au început ghinioanele

Un poliţist din America şi-a împărţit premiul de 4 milioane de dolari de la LOTO, cu chelneriţa din localul în care-și cumpăra cafeaua și servea prânzul, scriu cei de la huff.ro

Poliţistul Charlie era cunoscut în statul său ca fiind un om bun ce ajuta pe toată lumea, deși situația lui financiară nu era una bună. Bărbatul era săritor şi dornic mereu să îşi ajute semenii. De câte ori mergea la restaurantul lui preferat, îi promite chelneriței Yvone că dacă va câștiga premiul la loto, îl va împărţi pe jumătate cu ea.

Într-una din zile, poliţistul află că este fericitul câştigător al premiului de la LOTO.

Charlie se ţine de cuvânt și nu uită de promisiunea făcută în cafeneaua în care lucra chelnerița Yvone. S-a dus imediat după ce a revendicat premiul de la LOTO și a împărțit banii în mod egal cu cea care până ieri îi servea cafeaua.

Încă din primele clipe, soția polițistului, o coafeză afurisită nu a fost deloc de acord cu donația făcută de Charlie. De asemenea foarte repede și-a uitat condiția și s-a transformat dintr-un om normal, într-un om snob, cu pretenții de lux. Charlie a rămas același om și și-a văzut în continuare de treabă, doar că problemele s-au ținut lanț de el. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Premiul de la LOTO i-a adus numai ghinioane lui Charlie, soția sa s-a întors impotriva lui și l-a dat în judecată pentru a recupera toți banii de la soțul său, cele 2 milioane rămase, dar și cele 2 milioane lăsate ca bacşiş chelneriței.

Instanța i-a dat câștig de cauză soției și aceasta a primit 4 milioane de dolari înapoi. Un „afacerist” care a curtat-o pe un vas de croazieră i-a cheltuit toți banii, iar Muriel, a revenit săracă și fară bani, moment în care s-a angajat într-un cartier simplu ca manichiuristă.

Între polițistul Charlie și chelnerița Yvone dragostea a apărut, iar cei doi și-au unit destinele. Toată țara a aflat ce li s-a întâmplat din presă, iar americanii au început să le trimită mii de scrisori, în care puneau și bani, 1 dolar, fiecare cât putea și-și permitea. La final Charlie și Yvone au strâns din donații peste 600 de mii de dolari.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul huff.ro