O badantă româncă a fost condamnată la 3 ani și patru luni, după ce îi filma pe bătrâni întreţinând relaţii intime cu ea, apoi le golea conturile, şantajându-i

Românca Cleopatra Valentina Vasile de 42 de ani, rezidentă la Genova (Liguria), a fost condamnată la 3 ani și patru luni de închisoare după ce s-a dovedit că șantaja bătrânii pe care îi asista cu imagini video surprinse în ipostaze intime, scriu cei de la rotalianul.com citând publicația Il Secolo XIX.

Românca noastră căuta locuri de muncă pe internet, pentru a se angaja ca şi îngrijitoare, apoi se prezenta în fața bătrânilor îmbrăcată succint și provocator, îi seducea și întreținea relații sexuale cu ei.

Problema este că pensionarii nu știau însă că femeia îi filma pe ascuns în timpul acestor raporturi și aveau surpriza neplăcută ca, după câteva zile, badanta să îi șantajeze cerându-le sume de bani pentru a nu publica imaginile înregistrate pe rețelele de socializare sau pentru a nu le arăta rudelor bătrânilor respectivi. „Dacă nu-mi dați banii public totul online”, îi amenința îngrijitoarea româncă.

Din primele informaţii se pare că, Cleopatra Valentina Vasile era rezidentă la Genova de mai bine de 20 de ani, dar își căuta victime în întreaga Italie, cu anunțuri pe site-urile cu locuri de muncă unde se definea ca fiind o „îngrijitoare expertă în asistența persoanelor vârstnice.”

În urma anchetei realizate, judecătorii Tribunalului din Verona au declarat că femeia a folosit metode „diabolice” și obiectivele ei erau cu totul altele de cele prezentate în anunțurile pe care le făcea pe internet. Articolul continua dupa reclame …

loading...

„Înșela bătrânii pe care îi asista îmbrăcându-se și comportându-se în mod provocator și după ce îi filma în secret îi șantaja și le golea conturile bancare, au scris magistrații în sentința de condamnare a femeii românce.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinatate, pe portalul rotalianul.com