O badantă româncă a fost pusă sub arest la domiciliu, pentru că își hărțuia fostul iubit prin telefon și pe internet

O femeie româncă de 56 de ani din Italia este îndrăgostită până peste cap de un bărbat român de 50 de ani, încât după despărţirea care a avut loc la sfârşitul anului trecut, aceasta a început să-l hărţuiască prin toate mijloacele posibile.

Din datele publicate de rotalianul.com care citează Corriere della Sera, femeia româncă lucra ca „badantă” în localitatea Baricella de lângă Bologna şi a fost pusă sub arest la domiciliu după ce, timp de câteva luni bune, și-a hărțuit fostul concubin prin apeluri telefonice, SMS-uri, profiluri false pe rețelele de socializare și chiar prezentându-se în fața locuinței bărbatului.

Sătul de faptul că era hărţuit de către fosta concubină, bărbatul care lucrează și el ca îngrijitor de bătrâni, o denunțase deja pe femeie la sfârșitul anului trecut.

Conform informaţiilor publicate de presa locală, îngrijitoarea româncă nu reușea să accepte decizia bărbatului, cu care a trăit în concubinaj o perioadă, de a încheia relația lor și a început să-l streseze fără oprire atât prin telefon și internet, cât și prin prezența sa fizică.

Românca noastră primise deja un ordin de restricție în luna decembrie 2019, după ce a fost denunțată la carabinieri de fostul iubit, iar judecătorul i-a interzis astfel să se mai apropie de el sau de locurile frecventate de acesta. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Cu toate că restricţia era în vigoare, femeia nu făcea nimic altceva decât să-l hărțuiască zi de zi și după aceea, atât prin apeluri telefonice și SMS-uri la orice oră din zi și din noapte, cât și fabricând conturi false pe rețelele de socializare.

Văzând că nu este primită înapoi, femeia de 56 de ani a creat un profil fals cu numărul de telefon al fostului iubit pe un site de matrimoniale, făcându-l astfel să primească nenumărate apeluri telefonice și de la alte persoane.

Conaționalul nostru a decis astfel să o denunțe din nou la carabinieri pe fosta concubină, iar judecătorul, datorită anchetelor preliminarii a decis imediat ca femeia româncă să fie pusă sub arest la domiciliu pentru a împiedica-o să-l mai hărțuiască pe bărbat.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com